2017 Nyílt Kempo Világkupa

2017. 03. 03-05. Százhalombatta, Nyílt Kempo Világkupa, csapatverseny VIII. helyezés

2017 Nyílt Kempo Világkupa

 

7 ország 19 stílus 46 klubjának 297 harcosa 783 nevezéssel indult a versenyen, melyen Sensei Verók Péter vezetésével az SVSE Kempo Club 7 versenyzővel vett részt!

7 arany, 12 ezüst és 3 bronzéremmel gazdagodtak a harcosok és a 46 csapatból az előkelő 8. helyen végeztek a csapatok versenyében.

Hatalmas küzdelmeket és szép technikai számokat láthattunk. Mindenki igyekezett kihozni a maximumot önmagából, de ez nem minden eseteben volt elég a győzelemhez a rendkívül erős mezőnyben! Az orosz és ukrán versenyzők magas színvonalú teljesítményéhez sikerült nekünk is felnőni, de most még ők hagyták el többször győztesen a tatamit.

Debütáló versenyzőink Flórián Ilona azonnal 1 arany éremmel nyitott az első napon és ezt folytatta 2 ezüst megszerzésével, másik, első világversenyén szereplő szorgalmas tehetségünk Schmidt Szabolcs 2 arany és egy ezüst érmet szerzett küzdelmi számokban, ami nagyszerű eredmény.

Minden versenyzőnek tiszta szívvel gratulálunk az elért eredményekhez és további sok-sok hasonló élmény megélését kívánjuk!

Eredmények részletesen:

Csonka Máté: light contact II, chikara curabe III.

Flórián Ilona: kata I, light contact II, önvédelem II.

Gyökeri Noémi: kata II, fegyveres kata II, önvédelem III, submission I.

Gyökeri János: fegyveres kata I, önvédelem III, chikara curabe I, submission II.

Gyökeri Ágoston: fegyveres kata I, chikara curabe II, submission II.

Keszei Mátyás: fegyveres kata II, önvédelem II, submission II.

Schmidt Szabolcs: stop semi II, chikara curabe I, submision I.

 

Osu

Sensei Verók Péter